Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2010, 23:52
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Siła i przenikliwość tego argumentu sprawiły, że zapaliły mi się czerwone lampki kontrolne nakazujace natychmiast zakończyć dyskusje. Poczułem się skazany na porażkę, stając w obliczu siły, przed którą ostrzega mój podpis...

edit: dla nie wtajemniczonych (okazuje się, że są tu tacy ) w sezonie przed Skorżą mieliśmy 3 (słownie: trzech) trenerów i najorsze miejsce w lidze od czasu pojawienia się Cupiała - 8 (słownie: ósme)
Mnie też powalił morgenes tą argumentacją

Myślę że gość był zahibernowany przez kilka lat od czasów Kasperczaka i strarcił stadium pośrednie w tym między innymi legendarnego Okuke. Obudził się z hibernacji i patrzy a tu już nie ma Żurawskiego, Frankowskiego, Szymkowiaka a on jeszcze dalej wierzy że Wisła ma skład który przerasta konkurencję o lata świetlne jak za Kasperczaka I oczywiście oczekuje gry jak za Kasperczaka. A tu wykonawcy trochę gorsi.

Dziwi mnie jak czytam wydawałoby sie rozsądnych ludzi na tym forum którzy ciągle wierzą w to że:

1. mamy najlepszy skład - zdecydowanie lepszy od Lecha czy Legii
2. Mamy największy budżet w lidze (Legia i Lech już mają wyraźnie większy jeśli wierzyć PS)

Nie dociera do niektórych ze jest już trochę inaczej... stąd może ta złość na Skorżę - no jak to Heniek potrafił żeby ładnie grali. (Petrescu już nie, grali brzydko ale na 0 z tyłu) no przecież Skorża ma takich samych piłkarzy jak Heniek

PS
Rozumiem sensowną dyskusje nad Skorżą ale już nie takie kocoboły jak ten argument morgenesa.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...