|
Nie wierzę że SKWK nie zajmie stanowiska w tej sprawie .Zasadniczo tylko oni mogą wystosowac pismo do gazet i telewizji a taki FAKT przyjąłby taki temat z pocałowaniem ręki.
To co wczoraj się stało to szczyt bezczelności, obłudy,zlośliwosci i złej woli.Policzek dla całego klubu i jego kibiców.Ustawili nas w kącie i tam mamy stac.
Krzesełka - nie
Maskowanie - wentylacji na dachu- nie
Koszt dodatkowy tych 2 rzeczy - grosze
BMS dzielony na przetargi? Szczyt głupoty .Trzeba wziąść pod uwagę że jesli to podzielą moga pojawić się problemy z połączeniem wszystkich elementów(klima,murawa,kolowroty,monitoring,ogrzew anie itp) w jedna całość (kto to wogóle zrobi).nie wchodzę w szczegóły ale jak ktos chce to wyjaśnie.
Telebim- nie za brdzo rozumiem- w środku konstrukcji będzie telebim a po bokach statyczne reklamy?Wiecie jak to będzie wygladało.lata 70-te w Anglii
Przeciez na telebimie można w trakcie wyświetlenia wyników robić przerwy i puszczać reklamy.Wtedy mamy powierzchnię telebimu wieksza co przekłada się na jego widoczność.NIe rozumiem za nic tych kombinacji.
KTO PAMIETA MOJE WYPOWIEDZI SPRZED ROKU KIEDY PISAŁEM ŻE W UM MÓWi SiĘ ŻE W PRZYPADKU BRAKU EURO BĘDĄ CIĘCIA KOSZTÓW NA BUDOWIE MA ODPOWIEDZ. Mam nadzieje że ci którzy jechali wtedy ze mna jak z burym kotem teraz przeproszą.
A jest gorzej niz sądziłem bo poza cięciami kosztów są jeszcze duże pokłady złośliwości i niechęci do tej strony błoń.
Mam nadzieję że pojjawi się ktoś w TSW kto przestanie siedzieć cicho -pokaże że WISŁA ma jaja i nie da sobie w kaszę dmuchać.K..... mać -Reyman by na to nie pozwolił!!!
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 03.03.2010 o godz. 09:24.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
|