Piettras napisał(a):

|
Narzekacie ****a jakby Wam zęby szły. U nas nie jest budowana arena wielkiego klubu z budżetem minimum 100 milionów Euro, tylko stadionik na raptem 34 tys. ludzi (z taką grą jak obecnie więcej i tak nie przyjdzie) dla klubu, który mota się gdzieś we Europie środkowej i raz na jakiś czas zaliczy dobry/drobny występ w europejskich pucharach. Nie łudźmy się cudów nie ma i nie będzie! Powiem tak: jaki stadion taki klub (nie wliczam tu kibiców). Dla pocieszenia zobaczcie jak w Dortmundzie 80 tys. ludzi wpatruje się w takie oto telebimki: http://stadiony.net/stadium.php?s=113 rozmieszczenie co najmniej słabe, u nas przynajmniej na środku trybun są mocowane. Także do huja nie narzekajcie i cieszcie się z tego co macie, bo jak na nasze polskie warunki, to i tak nie jest najgorzej (patrz: Widzew, ŁKS). Pozdro!
|
Pal licho błędy projektu, niech oni go teraz wybudują, aby Wisła mogła na nim grać.
Ja się dziwię do tej pory, że media nie zajęły się jeszcze sprawą tego stadionu, w innych miastach za byle pierdniecie z tygodniowym opóźnieniem jest afera, a tutaj stadion za 450mln PLN a szatnie dla piłkarzy nie będą gotowe i cisza od strony gazet.
Władze klubu też jakby mało zainteresowane tym, że przyjdzie im dzierżawić obiekt bez zaplecza nawet dla piłkarzy.
W wypadku tego stadionu już zupełnie nic nie pomaga, beton taki że szkoda gadać. Szczerze mówiąc zaliczyłem dzisiaj niezłego zonka po przeczytaniu odpowiedzi na interpelację, nie spodziewałem się że mogą być aż tacy idioci, którzy zamówią budowę bez wykończenia i wyposażenia niezbędnych pomieszczeń.