Wyświetl pojedynczy post
rocco_1906
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2010, 13:26
LuKaS TSW napisał(a):Wyświetl post

jeszcze taką dość ciekawą analizę znalazłem i chyba słuszną (Rocco by się przydał aby to ocenić):
Spotkanie: Graz - Medvescak
Typ: Graz
Kurs: 1,42
Buk: Bwin

Na jutro niski kurs, ale za to bardzo pewny. W lidze austriackiej hokeja trwają, w sumie już na dobre play-offy. O tym meczu rozpisywać się za bardzo nie ma co. Gospodarze są po prostu lepsi i jutro spokojnie sobie poradzą.

Stan rywalizacji play-off to 2:2. To sensacyjny wynik, gdyż Graz wygrał rundę zasadniczą, a Medvescak zajął ostatnie premiowane awansem miejsce - 8. Pierwsze dwa spotkania wygrał Graz, jednak później jutrzejsi goście sensacyjnie wygrali dwa spotkanie i doprowadzili do remisu!

Jutro jednak nie może być mowy o kolejnej sensacji. Gracze gospodarzy będą maksymalnie skoncentrowani, gdyż ewentualna porażka zbliży ich do odpadnięcia z play-off. Różnica klas obu zespołów jest zbyt duża by można było liczyć na niespodziankę.
Cóż ja mogę powiedzieć ale skoro mnie wywołałeś do tablicy to powiem tak...
za hooy nie jest to bardzo pewny typ,a po takim kursie wrecz ryzykowny.play-off rządzi sie swoimi prawami i ten mecz doskonale to pokazuje.co z tego ze wygrali sezon zasadniczy,skoro Medvescak miał całkiem niezłą koncowke i teraz utrzymuje forme i walczy.nie mozna mowic o wielkiej sensacji gdyz GRAZ wygrał pewnie tylko mecz nr2 w stosunku 6-3.w pierwszym meczu wymordowal zwyciestwo 2-1,a ostatnie dwa przegrał i to chorwaci sa na fali i maja małą przewage psychologiczną.

nie bedzie to łatwy mecz ale z braku laku sam postawiłem na GRAZ mam nadzieje ze nie zawiodą,choć mam małe obawy co do tego meczu

a poza tym licze na strzelanine w niemczech,choc roznie to moze byc po przerwie
Powód: 8
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 02.03.2010 o godz. 13:29.
ALEXANDER
THE GREAT
OVECHKIN
Odpowiedz cytując