LuKaS TSW napisał(a):

jeszcze taką dość ciekawą analizę znalazłem i chyba słuszną (Rocco by się przydał aby to ocenić):
Spotkanie: Graz - Medvescak
Typ: Graz
Kurs: 1,42
Buk: Bwin
Na jutro niski kurs, ale za to bardzo pewny. W lidze austriackiej hokeja trwają, w sumie już na dobre play-offy. O tym meczu rozpisywać się za bardzo nie ma co. Gospodarze są po prostu lepsi i jutro spokojnie sobie poradzą.
Stan rywalizacji play-off to 2:2. To sensacyjny wynik, gdyż Graz wygrał rundę zasadniczą, a Medvescak zajął ostatnie premiowane awansem miejsce - 8. Pierwsze dwa spotkania wygrał Graz, jednak później jutrzejsi goście sensacyjnie wygrali dwa spotkanie i doprowadzili do remisu!
Jutro jednak nie może być mowy o kolejnej sensacji. Gracze gospodarzy będą maksymalnie skoncentrowani, gdyż ewentualna porażka zbliży ich do odpadnięcia z play-off. Różnica klas obu zespołów jest zbyt duża by można było liczyć na niespodziankę.
|
Cóż ja mogę powiedzieć

ale skoro mnie wywołałeś do tablicy to powiem tak...
za hooy nie jest to bardzo pewny typ,a po takim kursie wrecz ryzykowny.play-off rządzi sie swoimi prawami i ten mecz doskonale to pokazuje.co z tego ze wygrali sezon zasadniczy,skoro Medvescak miał całkiem niezłą koncowke i teraz utrzymuje forme i walczy.nie mozna mowic o wielkiej sensacji gdyz GRAZ wygrał pewnie tylko mecz nr2 w stosunku 6-3.w pierwszym meczu wymordowal zwyciestwo 2-1,a ostatnie dwa przegrał i to chorwaci sa na fali i maja małą przewage psychologiczną.
nie bedzie to łatwy mecz ale z braku laku sam postawiłem na GRAZ

mam nadzieje ze nie zawiodą,choć mam małe obawy co do tego meczu
a poza tym licze na strzelanine w niemczech,choc roznie to moze byc po przerwie