Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2010, 23:42
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
Po przegranym meczu piłkarze podziękowali kibicom za wsparcie (Pawełek, Boguski, Głowacki, Mączyński, Hristov, Piotr Brożek, Sobolewski).

Czyli rozumiem, że cała drużyna nie poszła, co to za podział bo nie rozumiem?! Gdzie reszta?
Reszta to cudzoziemcy którzy mają gdzieś jakieś bratanie się z kibicami (bez napinki) zresztą już niedługo nie uświadczymy Polaka w składzie jak w Arsenalu Anglika - trzeba się z tym pogodzić.... niestety

1q2 napisał(a):Wyświetl post
pablo92TSW - ale przyznasz że jest to krytyka często uzasadniona.
Ja nie mam jakiegoś chorego ciśnienia na wynik ,nie odwrócę się od klubu nawet w 3 lidze, tyle że fakty są takie że mamy nadal najwyższy budżet w lidze , ok zdobyliśmy te 2 mistrzostwa i to jest sukces, ale poza tym to jest coraz gorzej i to widać gołym okiem.
.
Ja myślę że Legia ma większy a i nie wiem czy Lech nie ma większego budżetu również.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 01.03.2010 o godz. 23:47.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując