ja się niestety już nie skusiłem na Fortunę dziś a szkoda,a te 2 typy które gram na jutro też polecają na różnych forach,Brazylię nawet w wariantach 1 połowy i handicapu ale wolę nie kusić losu

Co do składów to :
Kadra Brazyli na ten mecz przedstawia sie nastepujaca :
Bramkarze: Julio Cesar , Doni
Obroncy: Lucio, Alves , Luisao , Thiago Silva, Maicon , Gilberto , Juan , Bastos ,
Pomocnicy : Gilberto Silva , Josue , Melo , Lucas , Kaka , Ramires , Elano , Julio Baptista , Kleberson
Napastnicy : Robinho , Adriano , Nilmar , Fabiano
Powolania od Trapattoni'ego otrzymali :
Bramkarze: Given , Westwood , Murphy
Obroncy : Dunne , Kelly , Kilbane , Foley , Ledger , McShane , Wilson , Cunningham
Pomocnicy : McGeady , Duff , Gibson , Whelan , Andrews , Hunt , Lawrence , McCarthy
Napastnicy : Doyle , Keane , Long , Best
edit.Nacional podobno przeniesiony na jutrzejszy dzień
jeszcze taką dość ciekawą analizę znalazłem i chyba słuszną (Rocco by się przydał aby to ocenić):
Spotkanie:
Graz - Medvescak
Typ:
Graz
Kurs: 1,42
Buk:
Bwin
Na jutro niski kurs, ale za to bardzo pewny. W lidze austriackiej hokeja trwają, w sumie już na dobre play-offy. O tym meczu rozpisywać się za bardzo nie ma co. Gospodarze są po prostu lepsi i jutro spokojnie sobie poradzą.
Stan rywalizacji play-off to 2:2. To sensacyjny wynik, gdyż Graz wygrał rundę zasadniczą, a Medvescak zajął ostatnie premiowane awansem miejsce - 8. Pierwsze dwa spotkania wygrał Graz, jednak później jutrzejsi goście sensacyjnie wygrali dwa spotkanie i doprowadzili do remisu!
Jutro jednak nie może być mowy o kolejnej sensacji. Gracze gospodarzy będą maksymalnie skoncentrowani, gdyż ewentualna porażka zbliży ich do odpadnięcia z play-off. Różnica klas obu zespołów jest zbyt duża by można było liczyć na niespodziankę.