Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2010, 20:51
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Skąd Ty akurat to możesz wiedzieć? A może jednak kupował mniej? Bo Ci to jakiś 'kumaty' powiedział?
Nie. Rozsmiesze Cię. Bo mam 90minut.pl. Legie powiesili, bo wygrała z Wisła 6-0. Bardzo mozliwe, ze mecz byl ustawiony, przypominam ze nikogo za reke nie zlapano. Lech w tym samym sezonie wygral 5-0 z Górnikiem, 7-1 z Hutnikiem, 6-1 z Olimpia, 5-0 z Jagą (dwa razy) [a sezon 'wygral' bramkami ]. Dlaczego mam uwazac, ze Legia kupila, a te mecze byly czyste? Mam dokładnie takie same podstawy by twierdzic to i to. Ot, po prostu teren przegłosował jedno, a drugie miał w dupie. Myslisz, ze jakby Legia wygrala 2-0 w KrK, a ŁKS 7-1 z Olimpia to ktos by sie przejał?

Cytat:
Wałki były i bym ich nie wartościował, żenadą jest domaganie się oddania kupionego sukcesu.
W sytuacji, gdy juz dzis wiadomo, ze co najmniej mistrzostwo ŁKS i Lubina (ustawiony awans) są efektem kupowania i nikt z tego nie robi afery? No, chyba obaj zdajemy sobie sprawe, ze niemozliwe jest zeby od 89 roku do 2010 tylko 3 mistrzostwa byly ustawione. Skoro tamci są nieruszeni to totalnie nie widze powodu, zeby nie tytulowac mojego klubu mistrzem 1993.

Cytat:
ps. pisanie o tym, że 'my ochoczo wzięliśmy sobie ten tytuł i się nim cieszymy' może sobie odpuścić, bo jest równie żenujące.
Ja w Poznaniu transu "Legii gratulujemy wicemistrzostwa" nie wywieszałem. I nie bylem jednym z tych wszystkich piłkarzy, którzy ustawili sie w kolejce po wypłaty za mistrzostwo.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując