Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2010, 19:41
Skrzat napisał(a):Wyświetl post
A ja myślę że Skorża wciska kity że Ba nie jest przygotowany na 90 minut.To Skorża boi się zaryzykować.Według mnie Ba swoją techniką to na tle naszych grajków wygląda kosmicznie najlepszy skład w chwili obecnej to chyba:
Kurto-Alvarez-Głowa-Marcelo-Pi.Brożek-Kirm-Ba-Sobol-Mały-Brożek-Boguski/Hristov ale na ławkę to już...
Nie no czym innym jest to czy Skorża jest słabym trenerem czy nie itd a czym innym pisanie że sam sabotuje swoją pracę bo na złość nie chce wygrać i wstawić do 11 Ba przeciw GKS! Przecież tydzień przed meczem z Bełchatowem nie wiadomo było czy Ba dojdzie do siebie po kontuzji....

Większość trenerów bałaby się zaryzykować debiut od pierwszej minuty Ba, po kontuzji.

Rozumiem ze gustujesz w takiej argumentacji, Skorża ściągnął Ba do Wisły żeby go nie wystawiać w meczach i tym sposobem w****iać kibiców
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując