Wyświetl pojedynczy post
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2010, 18:34
nesta napisał(a):Wyświetl post
Ja tez powoli zaczynam tracic zaufanie do Skorzy.. Mozna wysuwac rozne argumenty w jego obronie, wiele nie pozbawionych slusznosci, ale nie da sie tez ukryc, ze Wisla nie potrafi rozegrac plynnej skladnej akcji, ktora doprowadzilaby do zagrozenia pod bramka przeciwnika, problemy sprawia utrzymanie sie przy pilce. A sklad naprawde jest bardzo dobry na skale Polski.
w pełni popieram, bo w pełni oddaje to jak sam się ostatnio czuję. Zawsze broniłem Skorży, uważając go za fachowca pełną gębą, maniaka wszelkich nowinek i pasjonata w swoim fachu ale: ciężko mi pisać po każdym meczu, że świetnie prowadzi tę drużynę, jeśli widzę, że ta drużyna nie ma pomysłu na płynne rozegranie akcji. Moja irytacja zahaczyła o szczególnie wysoki poziom gdy po kilkutygodniowych przygotowaniach drużyna gra dokładnie to samo co przed przerwą.
Choć prawdą jest, że Tak krawiec kraje, jak mu materiał stajeto jednak brak wypracowanego stylu gry przez dość długi już okres działa na mnie deprymująco.
Wierzę jednak w jego poprawę bo jak pokazał krótki epizod Ba w ostatnim meczu, z tych kopaczy chyba naprawdę więcej wykrzesać się nie i potrzeba zmian, a już jeden ogarnięty zawodnik może zrobić różnicę w dłuższej perspektywie.