Wyświetl pojedynczy post
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2010, 18:22
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
radekogi pewnie jest w tym trochę prawdy, ale to zawsze tak bywa jak gadasz z gościem co jest "na początku łańcucha pokarmowego", jeśli tak można to ująć. Zwykły robotnik, najemnik zawsze wie lepiej. W pracy zawsze jest tak, że ten na najniższym stanowisku mówi że zapierd*** za 3 a szef nie robi nic
Niemniej na pewno jest w tym trochę prawdy bo w końcu pracował przy trybunie i wie co się tam działo. Podobnie było ze stadionem narodowym i wypowiedzią niejakiego Pana Staszka co to mówił, że najwiekszym zagrożeniem budowy sa goście w białych kaskach bo się kręcą po budowie i przeszkadzają Jakiego bys fachowca nie spotkał to każdy opowie Ci historię since fiction z budowy na jakiej pracował. Jakbyś pogadał z gościem co pracuje w masarni powiedziałbyś, że nigdy już kiełbasy nie zjesz. Jakbyś pogadał z gosciem co pracuje w rozlewni soków powiedziałbyś, że nigdy już sie tej wody nie napijesz, itp, itd...
Ja powiem tyle ze w sierpnu podpisalem fakture ktora przyszla z bosta-beton na jedna czesc ''chudziaka'' jaki robilismy. Bosta-Beton przywiozla nam w jednej z dostaw 4 kubiki betonu z tego co pamietam B-30 a nie B-10 jaki byl zamowiony i wylala go u nas, a nasze 4 kubiki trafily na budowe na nasz stadion, wiem to na 100% bo pozniej rozmawialem z kierowca. I nikt nie robil na stadionie podobno problemow ''bo to tylko 4 kubiki''... Wiec jestem w stanie w duzo rzeczy zwiazanych z ta budowa uwierzyc.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując