Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2010, 17:53
dawidex44 napisał(a):Wyświetl post
Co do Kurto czy Juszczyka to powiem tak : trenerzy widzą jak bronią Ci bramkarze podczas treningów. Gdyby prezentowali się lepiej od Pawełka, to Mario grzałby ławę. Oczywiście można dać szansę np. Filipowi w meczu z Arką, ale to spore ryzyko.
PS. Pamiętacie debiut Jarosińskiego?
Też wydaje mi się, że pod czas sparingów i obozów przygotowań trenerze próbują różne warianty na bramce i za pewne bronił Kurto, Pawełek i Juszczyk zdecydowano postawić na Pawełka bo wychodzi na to że aktualnie prezentuje wyższy poziom niż pozostali bramkarze.

Mówicie, żeby szansę gry dostał Kurto a jeżeli w tym meczu popełni gorsze błędy niż Pawełek to co wtedy będziecie pisać...
Oczywiście życzę mu jak najlepiej. Dobrze wiem że znajdą się ludzie, którzy powiedzą że jak nie dostanie szansy to się nie dowiemy jak będzie to wiadome oczywiście ale ja uważam że nie czas na eksperymenty w bramce.
Uprzedzając następne pytania, o to kiedy będzie lepszy czas na to nie wiem ale będę uważał, że na pewno mecz z Arką powinien zagrać Pawełek.

Co do debiutu Jarosińskiego, jak dobrze pamiętam to on zadebiutował z przymusu a nie z woli trenera (kontuzja Dolhy, Pawełka) miał prawo czuć się stremowany i mecz mógł mu nie wyjść.

Ale to tylko i wyłącznie moje osobiste zdanie.

Mam też nadzieje, że w pełni gotowy na spotkanie z Arką Gdynia będzie Issa Ba, widać że gość mimo tego że parę miesięcy był bez klubu, to nie zapomniał jak się w piłkę gra, powinien być ewidentnym wzmocnieniem naszej środkowej linii, wie jak się ustawić jak zagrać nie konwencjonalnie po prostu krótko mówiąc mam nadzieję, że będą z niego ludzie. Wróci jeszcze Małecki i linia ataku będzie mocniejsza.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 01.03.2010 o godz. 18:05.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując