Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2010, 17:30
Cytat:
westersyl Marcelo nie jest w piatce stoperow w lidz?:O z choinki sie urwales czy co?
Głowacki, Arboleda, Astiz, Choto, Bosacki. Mam tu na myśli bronienie. Ale nie zamierzam się kłócić jeśli ktoś ma inne zdanie nie jest to dla mnie problemem.

Cytat:
Dla ciebie przereklamowany jest Boguski, a Brożka uważasz za super hiper. Co jest dla mnie dziwne.
Sorry ale Paweł Brożek z przed kontuzji to dla mnie najlepszy piłkarz w Polsce. Po kontuzji był naszym najlepszym asystentem. Nie zamierzam się kłócić również tutaj.
Być może Rafał jest piłkarzem wyrastającym ponad przeciętność ale tylko wtedy jeśli gra regularnie, na pewno nie teraz i nie w takiej formie, w meczu z Bełchatowem był dla mnie do zmiany po pierwszej połowie do tego jeszcze podanie do przeciwnika co zaowocowało bramką. Generalnei był jednym z najsłabszych piłkarzy na boisku, ten piłkarz ma jesłi dobrze pamiętam 25 lat, a nie potrafi ustabilozować swojej formy gra ciągle w kratkę. Dobre zagrania przeplata fatalnymi.

Potrzymuje to co napisałem wcześniej Wisła Kraków to zlepek amatorskich piłkarzy + Paweł Brożek i Kirm nie ma w tym żadnych sensacji że przegrywam z GKS Bełechatów bo to drużyna na podobnym poziomie do naszego.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 01.03.2010 o godz. 17:56.