Cytat:
|
westersyl Marcelo nie jest w piatce stoperow w lidz?:O z choinki sie urwales czy co?
|
Głowacki, Arboleda, Astiz, Choto, Bosacki. Mam tu na myśli bronienie. Ale nie zamierzam się kłócić jeśli ktoś ma inne zdanie nie jest to dla mnie problemem.
Cytat:
|
Dla ciebie przereklamowany jest Boguski, a Brożka uważasz za super hiper. Co jest dla mnie dziwne.
|
Sorry ale Paweł Brożek z przed kontuzji to dla mnie najlepszy piłkarz w Polsce. Po kontuzji był naszym najlepszym asystentem. Nie zamierzam się kłócić również tutaj.
Być może Rafał jest piłkarzem wyrastającym ponad przeciętność ale tylko wtedy jeśli gra regularnie, na pewno nie teraz i nie w takiej formie, w meczu z Bełchatowem był dla mnie do zmiany po pierwszej połowie do tego jeszcze podanie do przeciwnika co zaowocowało bramką. Generalnei był jednym z najsłabszych piłkarzy na boisku, ten piłkarz ma jesłi dobrze pamiętam 25 lat, a nie potrafi ustabilozować swojej formy gra ciągle w kratkę. Dobre zagrania przeplata fatalnymi.
Potrzymuje to co napisałem wcześniej Wisła Kraków to zlepek amatorskich piłkarzy + Paweł Brożek i Kirm nie ma w tym żadnych sensacji że przegrywam z GKS Bełechatów bo to drużyna na podobnym poziomie do naszego.