Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2010, 08:44. Oceny
Moje oceny (1-6)

Pawełek - 2 - nie mogę sobie przypomnieć choćby 1 dobrej pewnej interwencji
Alvarez - 4 - słabiej niż zwykle ... bramka zaczęła się od dziury po prawej stronie obrony ...
Marcelo -4,5 początek zły (przy bramce też trochę zawinił) potem potwierdził ze jest najlepszym zawodnikiem Wisły
Głowacki, 4 - poprawnie ale tylko w obronie
Brożek Piotr 3 w obronie poprawnie ale w ataku nic oprócz strzałów panu Bogu w okno ....
Kirm - 4 przynajmniej szybkościowo i motorycznie nie odstawał od Bełchatowa, ładny strzał w słupek ..
Sobolewski - 4 jak zwykle bardzo solidny w środku pola
Jirsak - 2,5 niewidoczny, nieproduktywny
Diaz - 3,5 chaotyczny ale wolę jego niż Jirsaka, widać po Diazie, że mu się chce - jest aktywny, prawie w każdej akcji uczestniczy ... ze skutkiem średnim jednakoż
Boguski - 3,5 - podziwiam ze zagrał 90 minut bo biegał dużo ... niestety bezproduktywnie bo wyczucia w nodze brak, podawał niecelnie a przede wszystkim odbijał się od Bełchatowian jak piłeczka ... niestety jest to efekt strachu o zdrowie (podświadomie zawodnik woli się odbić od atakującego niż twardo stać na nogach .. unika wtedy kontuzji). W przypadku Bogusia jest jednak duża nadzieja na poprawę w następnych meczach
Hristov -3 - słabo zagrał, chyba mu się wydawało że w Polsce to obrońcy nie pilnują napastników ... o ile Boguski szukal pozycji o tyle Hristov ograniczał się do absorbowania 1-2 obrońców .... raz przypadkowo się przedarł i strzelił (niecelnie) ... to mało. Mimo wszystko widać, że jeśli zrozumie ze nawet w Polsce trzeba grać w lidze na 100% będzie w stanie coś przeciwnikom wkopać ...
Ba - 3,5 - wszyscy go chwalą ... ok przyjecie piłki, prowadzenie, kreatywność .. ale to wszystko jakby 1 tempo za późno ... gość jest wolny ... Jeśli dojdzie szybkość .. to to będzie to czego Wisła szuka kilka już lat .. Nie wiem jak tam strzał gościa ... bo taki pomocnik powinien umieć kropnąć z 20 m ...
Mączyński- 4 - niby 5 minut ale gość mi się podobał ...... bez kompleksów ...

Skorża - 3 - niby nie ma wielkiego pola manewru ale taktyka jakaś taka nijaka - zawsze uważałem że trener ma wpływ na mecz najwyżej w 20 % z czego 15 % to odpowiedni wybór składu. Jednak te 5% taktyki Skorża marnuje.

Mecz - 4 . Mecz nie był zły, Bełchatów to chyba dobra drużyna, wiec nie tragizowałbym .... Wiślacy jak zwykle .. jak się nimi nie potrząśnie to im się wydaje że wygrana w meczu jest za nazwę klubu ...... No to Bełchatów nimi potrząsną .. w następnym meczu może zagrają na 100 % ....
Ostatnio edytowane przez Grantar : 01.03.2010 o godz. 09:34.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując