Wyświetl pojedynczy post
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2010, 22:18
Widze ta zapasc, ale widze ja spowodowana wieloma kontuzjami w druzynie i to jest fakt. Widze wiele brakow w naszej grze ale widze tez duze pozytywy ktore nie wszyscy chca widziec. Porownuje ten sezon do poprzedniego. W tym sezonie widze duzo wieksza agresje w grze i naprawde mielismy bardzo duzo szczescia ze wielu meczow nie konczylismy w 10 lub nawet mniej pilkarzy. Widze to ze pilkarze staraja sie w kazdym meczu. Ale nie zawsze wszystko wychodzi tak jakbysmy chcieli.

Wolfy. Ja bardziej mam na mysli tutaj gre Wisly gdy zlapiemy swiezosc, a wierze ze ona juz bedzie na lepszym poziomie w meczu z Arka.

Lemoniadowy. Tak jest w istocie jak ty piszesz ale staram sie przewidziec to jak beda grac dwa najgrozniejsze zespoly w tej rundzie a co jest jeszcze ciekawsze, byc moze 3 bo troche zapominamy o Ruchu a oni sa bardzo blisko nas rowniez. Ale poki co nie ma co dywagowac na ten tamat bo przegralismy mecz z jakby nie bylo bardzo dobra druzyna z czolowki naszej ligi. Jak pisalem, mam nadzieje ze moje przewidywania sie sprawdza.