Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2010, 20:33
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Tak czytając Twoją radosną twórczość, zastanawia mnie tylko jedno...czy Ty wierzysz w to co piszesz
Takiej bzdury i abstrakcji to nie czytałem dawno.
Otóż wedle naszego trenejra, który tak na marginesie ma wyjebane na styl w jakim się gra, oraz jego geniusz trenerski podpowiada mu takie rozwiązania jak np. wymęczanie wyników po 1-0 jako część taktyki(wyobrażacie sobie koyoota który wchodzi do szatni przed meczem i mentorskim tonem , mówi do drużyny - **** ze stylem ,możecie się kopać po czołach... 1-0 ma być! )..Wracając do sedna.

Otóż nasz trener forumowy z wyników
Bełchatów-Wisła 1-0
Polonia-Amica 0-3

wysnuł teorie że Maciej to trenerski geniusz, bo na tak długą rundę(całe 13 meczów), przygotował formę która nie dziś ale lada dzień eksploduje,tak więc porażka tak na prawdę jest sukcesem, natomiast wygrana Amiki 3-0 jest de facto porażką tego zespołu jak i błędem ich trenera

Teraz się śmiejesz a co będzie jeżeli na prawdę tak będzie, już przecież w tamtym sezonie Lech na początku błysną a pod koniec rundy zdychał i w najważniejszych meczach sezonu zawiódł.

Na początku sezonu Skorża przyznał, że forma przyjdzie na na III rundę el L'M i nie skłamał tylko że nas już w tych rozgrywkach nie było, ale to jest inna sprawa.
Zauważ, że wtedy graliśmy w lidze z Zagłębie Lubin i z GKS-em Bełchatów i na prawdę zagraliśmy bardzo dobre mecze w moim odczuciu.

Ja uważam, że podobnie będzie w tej rundzie zaczynając od meczu z Arką Gdynia Wisła z meczu na mecz będzie się rozkręcać i grać coraz lepiej... Możesz wierzyć lub nie ale takie jest moje zdanie.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.