Wyświetl pojedynczy post
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2010, 20:11
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Tak czytając Twoją radosną twórczość, zastanawia mnie tylko jedno...czy Ty wierzysz w to co piszesz
Takiej bzdury i abstrakcji to nie czytałem dawno.
Otóż wedle naszego trenejra, który tak na marginesie ma wyjebane na styl w jakim się gra, oraz jego geniusz trenerski podpowiada mu takie rozwiązania jak np. wymęczanie wyników po 1-0 jako część taktyki(wyobrażacie sobie koyoota który wchodzi do szatni przed meczem i mentorskim tonem , mówi do drużyny - **** ze stylem ,możecie się kopać po czołach... 1-0 ma być! )..Wracając do sedna.

Otóż nasz trener forumowy z wyników
Bełchatów-Wisła 1-0
Polonia-Amica 0-3

wysnuł teorie że Maciej to trenerski geniusz, bo na tak długą rundę(całe 13 meczów), przygotował formę która nie dziś ale lada dzień eksploduje,tak więc porażka tak na prawdę jest sukcesem, natomiast wygrana Amiki 3-0 jest de facto porażką tego zespołu jak i błędem ich trenera
1q2 po tobie spodziewalem sie choc odrobinke wiekszego poziomu intelektualnego niz osobisty wyjazd podszyty sarkazmem.

Wracajac do meritum.
Nie wysnulem wnioskow takich o jakich piszesz po tych dwoch meczach, to tylko twoja interpretacja moich slow. Pisze o tym jak wygladala gra a przede wszystkim swiezosc naszych pilkarzy porownujac ich do pilkarzy Lecha. Jesli nie bede mial racji i to Lech zdobedzie mistrzostwo bede musial isc na kolanach do Czestochowy, a troche daleko mam, odwolujac jednoczesnie te slowa. Nie twierdze ze nasz trener to geniusz, bo moim zdaniem, o czym nigdy wczesniej nie pisalem, po genialnym sezonie 2007/2008 wyrzadzono Skorzy krzywde wynoszac go na piedestal, jako tego ktory byl odpowiedzialny w najwiekszym stopniu za efektowne zwyciestwa Wisly w tamtym czasie. Teraz gra musiala sie posypac, bo wiele rzeczy od tamtego okresu sie zmienilo i obawiam sie ze rowniez poziom pikarski zdziadzial w Wisle, mimo to nadal jest to najmocniejsza druzyna w Polskiej buraczanej lidze, z najlepszym trenerem na lawce.