Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2010, 21:14
Pierwsze koty za płoty... Przegraliśmy trudno, widoczny był brak Brożka ( Hristov nie mógł zaprezentować się lepiej , widać było po nim na początku zdenerwowanie i brak zgrania i pewności siebie która jest najważniejsza). Miejmy nadzieję że przerwa Brożka nie będzie trwała długo, Małecki wróci na następny mecz - czasami narzekamy na niego ale mimo dużej ilości niecelnych podań potrafi rozruszać atak Wisły i zagrać jakąś zaskakującą akcję. Mecz mnie trochę rozczarował ale my chyba mamy w zwyczaju słabo zaczynać ale liczy się to jak się kończy a nie jak zaczyna. Nie zgodzę się z tymi którzy mówią że zabrakło naszym waleczności - uważam że nasi walczyli , dawali z siebie wszystko ale ten mecz się źle ułożył i Bełchatów na prawdę grał bardzo solidnie. Oceniając piłkarzy : Pawełek -fatalnie popełnił dwa katastrofalne błędy po których powinny paść bramki ( dziękujmy Ujkowi i Tosikowi że nie sa lepszymi piłkarzami) . Obrońcy też nie zachwycili ale nie zawalili tego meczu poza akcją bramkową. Co do pomocników Jirsak - słabo , jeśli tak dalej będzie grał to w lecie raczej go pożegnamy , Diaz - słabo , on grał jak zawsze przeplatał udane zagrania z zepsutymi tylko że w tym meczu tych drugich było zdecydowanie więcej ale dużo się napracował i nabiegał w tym meczu typowy piłkarz do przeszkadzania tylko te straty ;/ , Sobolewski - wg mnie słabo , miał kilka strat i niecelnych podań widać że nie jest w formie co niestety martwi mnie w kontekście dalszych meczów, Kirm - przyzwoicie , starał się , może bez jakichś fajerwerków ale mały plusik można zapisać przy jego nazwisku, Boguski - słabo , niestety ale jeden z słabszych naszych zawodników , mam nadzieję że z czasem jego forma będzie szła w górę bo jeśli nie to nie wiem jak my tego Mistrza obronimy, Hristov- starał się , walczył ale zagrał słaby mecz ( tłumaczy go to że jest od nie dawna z drużyną). Jedynym piłkarzem który podobał mi się w tym meczu był Issa Ba Który przez te kilkanaście minut więcej dał drużynie niż Jirsak od początku meczu. Należy mu życzyć tylko zdrowia bo jeśli to będzie to ja jestem spokojny o to że z Ba będziemy mieli duży pożytku i nawet jak wróci Garguła to może mieć problemy z Ba w walce o pierwszą 11.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 27.02.2010 o godz. 21:21.
Odpowiedz cytując