Wyświetl pojedynczy post
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2010, 20:12
Cóż... tak jak piłkarze Barcelony przez zimę nie zapomną jak się gra w piłkę... tak samo traktorzyści z Wisły się w nią grać nie nauczą. Mnie porażka ani jej styl nie dziwią. Od Levadii systematycznie staczamy się w dół. Myślę, że gramy już o klasę słabiej niż za Petrescu. Po wielce prawdopodobnej porażce w zbliżających się derbach (Cracovia zagrała znacznie lepiej z Legią niż Wisła dziś z PGE i na ten moment nie mam wątpliwości, że jest lepiej przygotowana) pewnie czeka nas zmiana trenera, która nic nie zmieni a tylko spotęguję chaos. Ewentualnie Skorża zostanie do końca rundy. Z taką grą jak dzisiaj to będziemy w okolicach 4-5 miejsca max. Trzeba trzymać kciuki za Lecha, żeby Legia nie była mistrzem.
PS. Ba zagrał 20 minut(?) i już wiem, że nie było takiego środkowego pomocnika we Wiśle, co by potrafił tak dokładnie podać do przodu i po ziemi... od czasów Szymkowiaka. Natomiast ten Bułgar to jest szrot. Równie dobrze można było zaksięgować księgowego z "repry" San Marino, tak, żeby się wszyscy odczepili, że nie kupiono napastnika.
Ostatnio edytowane przez thechris : 27.02.2010 o godz. 20:20.
Odpowiedz cytując