Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2010, 19:37
Przykro to się oglądało. Niemniej jedyne co mnie ciekawiło to to co oni robili na tych zgrupowaniach. Pytania zadałem,odpowiedź dziś otrzymałem. Skorża jak słabym był trenerem tak jest nim nadal. Jakimś cudem,bez taktyki,pomysłu fajnie by było obronić MP, ale będzie ciężko. Do tego kontuzji tyle,że sztab medyczny powinien sam oddać się do dyspozycji nad prezesa. Czegoś takiego nie widziałem. 7 niezdolnych do gry. Ba widać,że ma papiery na grę, można się tego było spodziewać, tylko jego problem polega na tym,że za bardzo nie będzie miał z kim grać. Umie się ustawić,zastawić,podać.Pewnych umiejętności się nie zapomina. Mimimum na zachodzie. Hrostov,ciężko go ocenić. Średnio kto miał mu dograć piłę,ale widać,że wie o co biega. Problem braku dobrego trenera aż nadto widoczny. Podtrzymuje to co mówię od początku sezonu. Każdy dzień Skorzy w naszym klubie to dzień stracony.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując