Marszałek napisał(a):

|
Pytanie tylko na ile gościowi starczy determinacji aby budować zespół w klubie bez kibiców?
|
Wygląda na to, że prezesowi Wojciechowskiemu kibice nie są potrzebni do szczęścia. Organizacyjnie Polonia leży i kwiczy. Dopiero od poniedziałku można wyrabiać karty kibica. W tygodniu byłem ją wyrobić i wszyscy staliśmy po pół godziny w kolejce do jedynego stanowiska. "Na szczęście" jak to na Polonii, dużo nas w tej kolejce nie stało, ale dzisiaj i jutro po wyrobienie karty powinni przybyć ci, którzy w tygodniu czasu nie mieli, więc mogą (choć nie muszą) być kolejki jak za komuny. Mimo że mecz z Lechem to dla nas hit, nie spodziewajcie się obejrzeć tłumy przy K6.
Na usprawiedliwienie KSP mogę dodać, że pół roku temu WOSiR (zarządca stadionu) zapowiedział wprowadzenie systemu identyfikacji kibica (nawet zarezerwował na to pieniądze), ale... cóż począć... pół roku to dla urzędników za krótko nawet na rozpisanie przetargu. Dlatego za wprowadzanie systemu wziął się sam klub, a jak już wcześniej pisałem - organizacja to nie jest jego silna strona...