Wyświetl pojedynczy post
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2010, 23:17. Apeniński łącznik informuje...
Jeśli Wisły nie będzie stać na wykupienie Makinwa TERAZ, to niech go przynajmniej wypożyczą. A co do managera to jestem prawie pewien, że gość kręci, i to mocno. Konfrontując jego dzisiejsze słowa (w tłumaczeniu na polski):

11:12 - jestem teraz w Mediolanie i jeszcze nic nie słyszałem, czy Lazio przeprowadza jakiekolwiek rozmowy transferowe;
16:36 - agent piłkarza wyjaśnił, że jeszcze nie było oficjalnych negocjacji, ale jest szansa, że niebawem się zaczną;
18:38 - "wszystko upadło"; dopiero co słyszałem prezesa Lazio że oba kluby szukały porozumienia, którego nie osiągnęły.

Niby logicznie, tylko w jaki sposób manager będący w Mediolanie, który "nic nie słyszał" pomaga w negocjacjach na linii Kraków - Rzym? Może przez telefon? Tak, na pewno - przez telefon np. się podpisze, będzie towarzyszył zawodnikowi przy badaniach, a może przez telefon pomoże mu nieść sprzęt? Prędzej uwierzę, że klub przewidując trudne negocjacje, wysłał gościa na północ tak daleko jak tylko się dało, żeby nie przeszkadzał.

CIEKAWOSTKA: Nigeryjczyka nie ma już nawet w bardzo szerokiej kadrze Lazio - nie chodzi mi o zawodników, powołanych na sobotni mecz z Fiorentiną, ale tych "pozostałych". Nie ma go wśród kontuzjowanych (bo nie jest), ani diffidati (ci którym się nie ufa, do odstrzału). Skoro nigdzie go w kadrze nie ma, no to gdzie jest?
Odpowiedz cytując