Pablo84 napisał(a):

Udane?Już teraz jest zajebiste.
Wrócił Cleber- jego sylwetki chyba nie trzeba nikomu przedstawiać...
Przyszedł Baa -czyli def/off pomocnik z dużym doświadczenieniem z zachodnich lig.
Przyszedł Bułgar, który również ma dosyć ciekawe Cv mimo swojego młodego wieku.
Jestem naprawdę zaskoczony obrotem spraw.
|
Ja też jestem zadowolony.
Niezależnie od tego czy przyjdzie jeszcze jakiś napadzior czy nie, mamy 4 kandydatów do gry w ataku (Brozio, Buguski, Mały, Hristov). Coś mi się wydaje że Łobo nie powinien się śpieszyć z leczeniem tej kontuzji, zdrowie najważniejsze a grać i tak nie będzie, bo jego miejsce zajmie Mały.
Trzech chętnych na dwa miejsca to i tak dobrze. Byłoby naprawdę fantastycznie gdyby udało się sprowadzić tego lewego obrońcę, wtedy Pietia do pomocy i efekt jest taki że w ataku mamy tłok, na skrzydłach tłok, na środku (Guła - wracaj do zdrowia) - tłok, w obronie - też pewien tłok (może poza prawą stroną).
Nic tak nie motywuje do cięzkiej pracy jak rywalizacja, na tym właśnie polega problem polskich klubów, że piłkarzom się nie chce, no bo po co się męczyć na treningu skoro i tak musi pan na mnie postawić panie Petrescu, znaczy panie trenerze..
Bramka... w bramce akurat rywalizacji być nie powinno, jeden dobry bramkarz i solidny zmiennik, niech każdy sam oceni czy takowych w kadrze mamy.