Wyświetl pojedynczy post
Adamek21
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2010, 13:42
JAK PODAJE OFICJALNA STRONA LEGII

Ivica Vrdoljak nie zagra w Legi

Ivica Vrdoljak nie zagra w Legii. Nasz Klub prowadził długie negocjacje z Dynamem Zagrzeb w sprawie tego transferu, ale ostatecznie nie udało się osiągnąć porozumienia.

- Zakończyliśmy negocjacje z Dynamem. Chorwat nie zagra u nas. Oferowaliśmy klubowi z Zagrzebia kwotę miliona euro, jednak żądania drugiej strony były znacznie wyższe, dlatego Ivica nie trafi do Legii w trakcie tego okienka transferowego - powiedział legia.com dyrektor sportowy Legii Mirosław Trzeciak.

Informację o tym, że Legia prowadzi negocjacje z zawodnikiem przekazał prezes Leszek Miklas podczas czwartkowej konferencji. Ostatecznie były reprezentant chorwackiej młodzieżówki pozostanie w swojej ojczyźnie.

TUTAJ SAM LINK
http://legia.com/www/index.php?akt=13244
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując