-Goral- napisał(a):

Cytat:
|
“...per ora non c’è stata nessuna richiesta ufficiale – ha sottolineato l’agente Silvano Martina, contattato da la redazione de lalaziosiamonoi.it - . Nelle ultime ore non è successo niente, perché di veramente concreto non c’è nulla. La destinazione polacca sarebbe gradita dal giocatore, ma in Romania domani il mercato chiude e dubito che tutto possa sbloccarsi in poche ore. Io sono a Milano ed ancora non ho sentito nessuno, sinceramente non so se Lazio in questi momenti stia portando avanti delle trattative”.
|
Żeby nie było za słodko - słowo w słowo:
Jak na razie, nie została złożona żadna oficjalna prośba - podkreślił agent Silvano Martina - kontaktując się z redakcją lalaziosiamonoi. W ostatnich godzinach nic się nie wydarzyło się, ponieważ naprawdę nie ma żadnych konkretów. Kierunek polski byłby bardzo mile widziany przez zawodnika, ale też w Rumunii jutro zamyka się okienko transferowe i wątpię, że w kilka godzin wszystko da się rozwiązać. Jestem teraz w Mediolanie i nic nie słyszałem, naprawdę nie wiem, czy Lazio w tej chwili prowadzi rozmowy transferowe.
Czyli menago też nie do końca zorientowany. A wyśmiewany Nigeryjczyk chce odejść, i wcale mu się nie dziwię.