maci0s napisał(a):

|
To kwestia faksów między związkami, bez problemów sie wyrobią jeśli będzie trzeba... wystarczy ze certyfikat dotrze do soboty do związku
|
Ale mimo wszystko bardzo wątpliwe jest to że zagra (oczywiście po ewentualnym podpisaniu umowy). Chłopak będzie bez żadnego treningu z drużyną, nie zna rozwiązań taktycznych które mam nadzieje są wypracowane.
Cieszy to że Issa Ba prawdopodobnie zagra.
A co do transferu to jestem bardzo bardzo pozytywnie zaskoczony tą kandydaturą. Bo nie często się zdarza żeby trafiał do nas król strzelców z ligi europejskiej. Jest w miarę młody.
Jedyna kwestia która mnie zastanawia jest sposób skonstruowania tego rocznego kontraktu. Mam nadzieję że klub nie zamknie sobie furtki i Wisła wynegocjowała jakaś konkretnie ustalona kwotę pierwokupu. Bo co jeśli Hristov odbuduje się u nas i stanie sie znaczacym ogniwem w drużynie? Bo nie sądzę że w takim wypadku Levski odda nam Go za czapke gruszek.. a w druga strone to już prosta sprawa.. jeśli nie bedzie mu szło w Wiśle to się grzecznie z nim klub rozstanie i cześć.
Pożyjemy i się przekonamy. I zalecam troszeczke więcej opanowania w wypowiadaniu się na forum. Uwaga tyczy napaleńców transferowych oraz wiecznych pesymistów jak i skrajnych optymistów.
pozdrawiam
maci0s bardzo ciekawy zakład

wchodze w to