Wyświetl pojedynczy post
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2010, 20:32
maci0s napisał(a):Wyświetl post
To kwestia faksów między związkami, bez problemów sie wyrobią jeśli będzie trzeba... wystarczy ze certyfikat dotrze do soboty do związku
Ale mimo wszystko bardzo wątpliwe jest to że zagra (oczywiście po ewentualnym podpisaniu umowy). Chłopak będzie bez żadnego treningu z drużyną, nie zna rozwiązań taktycznych które mam nadzieje są wypracowane.
Cieszy to że Issa Ba prawdopodobnie zagra.
A co do transferu to jestem bardzo bardzo pozytywnie zaskoczony tą kandydaturą. Bo nie często się zdarza żeby trafiał do nas król strzelców z ligi europejskiej. Jest w miarę młody.
Jedyna kwestia która mnie zastanawia jest sposób skonstruowania tego rocznego kontraktu. Mam nadzieję że klub nie zamknie sobie furtki i Wisła wynegocjowała jakaś konkretnie ustalona kwotę pierwokupu. Bo co jeśli Hristov odbuduje się u nas i stanie sie znaczacym ogniwem w drużynie? Bo nie sądzę że w takim wypadku Levski odda nam Go za czapke gruszek.. a w druga strone to już prosta sprawa.. jeśli nie bedzie mu szło w Wiśle to się grzecznie z nim klub rozstanie i cześć.

Pożyjemy i się przekonamy. I zalecam troszeczke więcej opanowania w wypowiadaniu się na forum. Uwaga tyczy napaleńców transferowych oraz wiecznych pesymistów jak i skrajnych optymistów.
pozdrawiam

maci0s bardzo ciekawy zakład wchodze w to
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 25.02.2010 o godz. 20:38.
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując