Wyświetl pojedynczy post
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2010, 13:38
tofik napisał(a):Wyświetl post
Ale napisałem, jak oni pomogą zdobyć mistrza i przejść rundy eliminacyjne w pucharach, to z minusa zrobi się plus. A transfery definitywne są finansowo opłacalne ? No same w sobie nie. Ale jak dzięki tym piłkarzom klub będzie zarabiał, to już tak. Więc na jedno wychodzi. Ile zarobimy na Łobo, Jirsaku, ile zarobilibyśmy na Matusiaku, gdybyśmy kupili go definitywnie, a nie wypożyczyli ?

Ale najlepiej odciąć całość posta i dalej swoje
Zupełnie zapomniałeś o realiach. Wisła gra w gównianej lidze, z rzadka ktoś wyjedzie do dobrego klubu na zachód, od lat mamy problem ze znalezieniem kogoś odpowiedniego na bramkę, a do pucharów dostać się to spora sztuka, jedno wypożyczenie niewiele zmieni. A taka Braga gra w niezłej lidze, z mocnymi drużynami i jest w stanie ewentualnie kupić zawodników którzy na wypożyczeniu u nich się sprawdzili. Oni to traktują jako bezpiecznik. Sprawdzi się - kupimy(Jak to miało miejsce z napastnikiem Matheus'em), nie sprawdzi - wypożyczymy kolejnego. A u nas chyba taką opcję traktują jako łatanie dziur.

A co do odcinana reszty postu, to nie rozumiem po co ten sarkazm. Myślałem, że będziemy dyskutować rozsądnymi argumentami, a nie tymi ad personam, ale widzę, że się myliłem. Nie widziałem powodów, by polemizować z tym co napisałeś o Bradze, więc nie było sensu cytować całości(nie wypaczało to przecież sensu cytowanego przeze mnie fragmentu!). Miało być przejrzyście, ale widocznie Ci to przeszkadza. Jeżeli wolisz, będę korzystał(specjalnie dla Ciebie!) z pogrubień, lub podkreśleń, mogę też ewentualnie zaproponować kursywę, oczywiście jeżeli Ci nie będzie się mylić ze sposobem wpisywania nazw własnych. A może wolisz jakiś konkretny kolorek? Szepnij słówko, a z chęcią pójdę Ci na rękę.

Suger free - hipoglikemia powoduje zaburzenia koncentracji. Polecam - przed wejściem na forum zjedź kosteczkę cukru, pomoże.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez leyzer87 : 25.02.2010 o godz. 13:41.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując