ladek1989 napisał(a):

z mojej uczelni facet, ale go nie znam niestety. W 2008 studenci wybrali go najbardziej luźnym prowadzącym na UE. Moim zdaniem nie powinien na uczelnianym portalu tego zamieszać, ale nie ma co robić wielkiej afery.
|
Cytat:
|
-kolonko: Nie rozumiem Cię Andrzej jak mogłeś pomylić zdarzający się przeważnie raz w życiu bal maturalny, na którym przypominam nauczyciele bawią się za pieniądze uczniów, z monotonnym wyścigiem formuły1?
|
Cytat:
- Borowczyk Mikołaj jak myślisz, kto ma najwięcej paliwa w swoim bolidzie, ee przepraszam tzn, kto zabrał ze sobą najwięcej alkoholu?
- Sokół No ja sądzę, że wbrew pozorom to nauczyciele na czele z dyrekcją będą najdłużej walczyć, a moim czarnym koniem jest orkiestra
|
Cytat:
|
-Gmoch Aaa no daj spokój jeszcze pić nie zaczęli, a Ty mnie.. Ty już byś chciał analizować, aczkolwiek słyszałem, że nauczycieli przed wejściem na sale obalili flaszkę dla rozluźnienia atmosfery, sądzę, że już niedługo przekonamy się czy obrali dobrą taktykę
|
U nas na skeczu była m. in. rozmowa pomiędzy Kolonko, Borowczykiem, Sokołem i Gmochem, na którym były min takie teksty... oj mieliśmy przeje... byliśmy głównym tematem w pokoju nauczycielskim

o ile wątek z kasą rzeczywiście przesadzony i to grubo, to, to że o ten alkohol sie obrazili to już przesada...