|
Panowie wracam właśnie ze stadionu, gazety pisały ze boisko treningowe jest odśnieżone, nieprawda! W sobotę było SKWK, ale dali radę odśnieżyć tylko ok 1/4 boiska. Dziś tylko 3 ludzi z klubu męczyło sie ze śniegiem, wiadoma sprawa, ze sami będą to odśnieżać dwa tygodnie.
Byłem dzisiaj i rozmawiałem z Panem Ochalikiem i panem odpowiedzialnym za murawę i zwracają się oni z ogromną prośbą aby jutro o 8 rano stawił się kto może i pomógł. Bardzo ważne żeby była to 8 rano ponieważ będzie jeszcze mrozik i nie rozdeptamy boiska. W klubie powiedzieli ze mają 25 łopat, ale liczę, że będzie nas więcej osób, dlatego kto może niech przywiezie ze sobą łopaty!!
Liczę na odzew z Waszej strony!! Poświęćmy te 4-5 godzin dla Wisły!!
Trenerzy mówią, że ratowało by ich już choćby pół boiska!! A to jesteśmy w stanie zrobić!!
Po więcej informacji piszcie na GG: 4940292
Podałem rzecznikowi prasowemu jako przykład dobrych kibiców członków naszego forum, pokażcie że los Wisły leży nam na sercu.
PS. Dziś znowu piłkarze pojechali do Myślenic. Ten Klub jest nasz!! Potrafią odśnieżać w Poznaniu, Białymstoku, Wrocławiu i całej lidze, potrafimy i my!!
|