Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2010, 23:10
kibicwisły1906 napisał(a):Wyświetl post
Skorża mówiąc o bardzo dobrym napastniku który wybrał ofertę z klubu z silniejszej ligi chyba sam nie wie co mówi - okienko transferowe w najsilniejszych europejskich ligach trwało do końca stycznia - w takim razie zostają nam ligi ze wschodu Europy...specjalnie prześledziłem transfery do klubów z ligi rosyjskiej i jakoś trudno mi znaleźć rodzynka, którym mogliśmy się interesować ...
No właśnie. Poszedłem tym samym tropem. Ponieważ napastnik miał wg. Skorży przyjechać na obóz do Hiszpanii (a zatem już po zamknięciu okienka w Europie Zachodniej) to jego transfer do innej ligi (dużo mocniejszej od polskiej) mogł po mojemu dotyczyć tylko Rosji (ewentualnie Ukrainy). Strałem się znaleźć w necie jakieś informacje na temat transferu napastników przeprowadzonych w tych ligach w lutym ale nic nie udało mi się trafić. A myślę że ciekawym by było dowiedzieć się (jeśli już żaden transfer napastnika nie będzie miał miejsca w tym okienku) przynajmniej jakimi zawodnikami Wisła była zainteresowana. Może komuś innemu uda się coś znaleźć?
No chyba że Maciuś ściemnia.
Odpowiedz cytując