kibicwisły1906 napisał(a):

|
Skorża mówiąc o bardzo dobrym napastniku który wybrał ofertę z klubu z silniejszej ligi chyba sam nie wie co mówi - okienko transferowe w najsilniejszych europejskich ligach trwało do końca stycznia - w takim razie zostają nam ligi ze wschodu Europy...specjalnie prześledziłem transfery do klubów z ligi rosyjskiej i jakoś trudno mi znaleźć rodzynka, którym mogliśmy się interesować ...
|
No właśnie. Poszedłem tym samym tropem. Ponieważ napastnik miał wg. Skorży przyjechać na obóz do Hiszpanii (a zatem już po zamknięciu okienka w Europie Zachodniej) to jego transfer do innej ligi (dużo mocniejszej od polskiej) mogł po mojemu dotyczyć tylko Rosji (ewentualnie Ukrainy). Strałem się znaleźć w necie jakieś informacje na temat transferu napastników przeprowadzonych w tych ligach w lutym ale nic nie udało mi się trafić. A myślę że ciekawym by było dowiedzieć się (jeśli już żaden transfer napastnika nie będzie miał miejsca w tym okienku) przynajmniej jakimi zawodnikami Wisła była zainteresowana. Może komuś innemu uda się coś znaleźć?
No chyba że Maciuś ściemnia.