!!IRIVER!! napisał(a):

Właśnie a Czarnogórzanki(?) też ładne? Bo rozważam właśnie jakąś wycieczkę tam... Albo Czarnogóra, albo Chorwacja, albo coś jeszcze bardziej komercyjnego... ale ta Czarnogóra cenami mnie kusi...
|
zarówno w bośni, w chorwacji jak i w czarnogórze zdecydowanie jest na kim oko zawiesić, nie powinieneś być rozczarowany
pamiętam jak wbiliśmy na imprezkę na plaży w czarnogórze, miejscowość o wdzięcznej nazwie bar

super knajpka, muza na żywo grana przez jakichś kubańczyków czy innych papuasów, rewelacja! no i te dziewczyny
panew - kierowcy w czarnogórze nei byli tacy źli, najgorsze były autokary, ze dwa razy było ostro
ale najgorsza akcja była w bośni, zajebisty zjazd, ze 60 na budziku, a tu ****a nagle na zakręcie jeden tir wyprzedza drugiego, pod górę, zero widoczności miał, już myślałem że po mnie, na szczęście był z metr miejsca między nim a poboczem (pionowa skała), jakimś cudem sie zmieściłem...
a jak chcesz zobaczyć wariatów na drodze to jedź do indii, to co się tam dzieje to przechodzi wszelkie pojęcie