Wyświetl pojedynczy post
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2010, 23:30
Brawo Adam! Cóż można powiedzieć... Dziękuję za te emocje, chwile euforii, łzy radości i smutku. Dzięki wielkie za to wszystko, co robiłeś i robisz dla nas od wielu lat. Mam nadzieję, że nie zawracałeś sobie głowy opiniami 'fachowców' i 'kibiców', którzy wieścili Twój koniec. Szkoda, że nie udało Ci się zdobyć złotego medalu na Igrzyskach Olimpijskich, ale i bez tego jesteś WIELKI!

Wracając do dzisiejszego konkursu. Zupełnie niezrozumiałe było dla mnie zachowanie Tepesa, który nie pozwolił skakać Adamowi w pierwszej serii. Dziwią mnie również wysokie noty Ammana za pierwszy skok. Szwajcar o mały włos nie podparł skoku, a mimo to otrzymał noty 17... Simon wygrał zdecydowanie, ale jednak jakiś niesmak pozostaje.

Mam nadzieję, że dzisiejsze srebro nie było naszym ostatnim medalem na tych Igrzyskach. Liczę na Sikorę, biathlonistki, drużynę skoczków (warto podkreślić dzisiejszy dobry występ Stocha - 14 miejsce oraz 'Stefanka' - 19 pozycja), a także oczywiście na Justynę (chciałoby się bardzo, aby zdobyła złoto, ponieważ uważam, iż na nie zasługuje jak nikt inny). Jeśli jednak nie zdobędziemy już żadnego krążka, to i tak będzie to nasz najlepszy występ na zimowych IO.
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 21.02.2010 o godz. 00:19.
Odpowiedz cytując