Wyświetl pojedynczy post
daba
Junior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2010, 19:52
Zdrowia i Final Four!

W dniu meczu 23 lata kończyła Agnieszka Kułaga, o czym nie zapomnieli kibice. Po prezentacji wręczyli jej bukiet kwiatów i przekazali życzenia. - Koncentrowałam się na przeciwniku i nie myślałam w ogóle o tym, stąd ich gest był dla mnie olbrzymim zaskoczeniem. Chciałabym im gorąco podziękować – przyznała z uśmiechem.

Sama życzy sobie oczywiście zdrowia i udziału w Final Four, do którego pierwszym krokiem może się okazać zwycięstwo we wtorek z Frisco Sika Brno. - Dla Wisły Can-Pack jest to historyczna szansa, dlatego staram się pomóc podczas treningów i meczów. Początki nie są łatwe, a dla mnie jest to pierwszy sezon w Polsce. Myślę, że swoje szanse jeszcze dostanę, a przeżycie ćwierćfinałów Euroligi – nawet oglądając zmagania tylko z ławki – jest czymś niesamowitym – zaznaczyła, dodając, że obecność na tym etapie rozgrywek jest jednym z największych wydarzeń w dotychczasowej karierze obok występów dla reprezentacji Polski.

źródło: sportowetempo.pl (http://sportowetempo.pl/sportowa_mal...azek_wislaczek)
Odpowiedz cytując