palladynTS napisał(a):

grogoriogreg nie widziałem meczu bo i gdzie.tylko nie idzie o styl w jakim zremisowaliśmy z Sosnowcem tylko sam fakt!
Takich leszczy dla podniesienia morale na tydzień przed ligą powinniśmy pogonić z piątaka.Takie moje zdanie.
A tak na marginesie to ciekawy jestem kto grał u siebie
|
Wg mnie wynik dobry. Może da naszym grajkom do myślenia, że nawet na leszczy trzeba się skoncentrować i włożyć w grę trochę wysiłku. Gdybyśmy pyknęli ich 4:1 zerowym wysiłkiem, to piłkarze znowu by pomyśleli, że trzy pkt mają zagwarantowane samym wyjściem na murawę. Nic za darmo nie ma. Nikogo nie można lekceważyć. Koncentracja, szacunek do rywala i walka o każdą piłkę i może będzie komplet pkt. Dobry przykład Barcelona. Przyjechała do KRK, w wywiadach mówili, że doceniają Wisłe i biorą nas na poważnie...tak zrobili, mecz wygrali. Tzw. profesjonalizm. Inny przykład. Wisła i Levadia. Jak Janas przed meczem stwierdza, że Levadia jest bardzo słaba i nie będziemy mieli z nimi żadnych problemów, to niestety takie myślenie udziela się piłkarzom, rywal jest zlekceważony i mecz przejebany.