grogoriogreg napisał(a):

Poziom Wiślackiej polityki jest niezmienny, nigdy szału nie było w ostatnich latach, bo i za Kasperczaka i za Mielcarskiego, czy Bednarza dobrze nie było. Za to poziom forum bardzo, ale to bardzo się obniża. Za niedługo admini pozwolą tu na wpisywanie postów podobnych do tych, które znajdują się na Onecie, czy WP. Już teraz wielu z Was używa "bardzo wyszukanych ironii", normalnie boki zrywać. I nie chodzi mi tylko o sytuację z Ukraińcem, on przecież nie jest wzmocnieniem do pierwszego składu na teraz, on był przymierzany do Młodej Ekstraklasy, a skoro zaprezentował się tak dobrze, to czemu go nie sprawdzić z pierwszym zespołem. Czy my mamy jakiś utalentowanych napastników? No bo z tego co pamiętam to tylko z 1 wiązaliśmy jakieś nadzieje, ale go już u nas nie ma. Wiem, że Wam nie zależy na sytuacji klubu, Wy chcecie transferów (nie wszyscy oczywiście), ale przecież przed sezonem trzeba było się inaczej przygotowywać. Zaraz zacznie się lawina: Skorża zapowiadał 3 transfery! zwolnić go! co to za kłamca!
(Za kilka miesięcy, jeśli Skorża nadal będzie trenerem, na forum na pewno ktoś napisze, że to Polak kopał dołki pod Danem i to przez niego pozbyliśmy się tak zajebistego szkoleniowca.) Co do tych transferów, to wiadomo, że nie mógł powiedzieć nie mamy kasy, nikogo nie kupimy, bo by media znowu miały pożywkę, ze Wisła się stacza, koniec Ery Cupiała itp. To że niektórzy z tego forum czytają informację tak jak chcą przeczyta, a nie tak jak są napisane, jest jakimś objawem obsesji. Wolfiego chyba ktoś przystopował, bo jak admin może na każdym kroku obrażać jedną z najważniejszych postaci w naszym klubie. (I nie chodzi mi o to by nie pisać źle na temat spraw klubowych. Tylko znajdowanie w każdej informacji negatywnych aspektów jest po prostu chore i to się powinno leczyć.)
Testujemy 30-latka, źle. Testujemy 19-latka, fatalnie. Co wy macie do tych testów, przecież po to one są, by ocenić piłkarza, a nasz sztab, trzeba powiedzieć, robi to dobrze (na tle choćby Legii). Diaz, Singlar nie są amatorami, w piłkę grać potrafią.
|
kolego trenował z ME bo Wisły nie było w Krakowie. Wcale nie był przymierzany do ME. Nie kłam.
Cytat:
glownym atutem tego zawodnika nie ma by bramkostrzelnosc tylko sila, wyskok i dobra gra glowa. Taki typek przykladowo dostaje crossa od Alvareza na 20ty metr, zbja pilke glowa za linie obrony gdzie na pelnym gazie wchodzi Malecki i jest sam na sam z bramkarzem. To jest bardzo pozyteczna opcja, dzieki takiemu rozwiazaniu zastosowanemu przez Lenczyka pokonalismy Saragosse. Wtedy pilki zbilal Sosin. Wlasciwie w ataku nie istnielismy zanim on sie nie pojawil na boisku.
Mimo wszystko w drugiej lidze ukraini#skiej to nawet ja wpakowalbym ze dwie bramki. Wiec troche smiesznie wyglada statystyka tego chlopaka.
|
bierzmy Radovanovica byl w ttym dobry.