Wyświetl pojedynczy post
OL Lyonaise
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2010, 09:14
Edo napisał(a):Wyświetl post
Nie którzy z Was nie potrafią sobie dać na wstrzymanie, po całym tygodniu pracy lub szkoły chyba tu sie wyżywają i piszą swe żale. Najśmieszniej będzie gdyby ten chłopak z Ukrainy został zakontraktowany i trzepnął by kilka bramek w naszej lidze. Wtedy wydrukował bym sobie kilka Waszych postów na pamiątkę i oprawił w antyramę. Podejrzewam , że jest lepszy od naszych gwiazd U21:0 a pieniądze pewnie będzie chciał stosunkowo śmieszne. Czy nasza 3 czy 4 liga jest lepsza od 2 ukraińskiej. Jednej rzeczy nie można porównywać - "dyscypliny". Trening sportowy czy jakakolwiek szkoła czy tańca czy czegoś innego w całym dawnym bloku wschodnim to wielka dyscyplina, której nasi młodzieniaszkowie nie użyczyli nigdy. U nas gówniarze od 16 roku życia myślą ile będą zarabiać jak skończą 18 lat, piją palą i włóczą się po knajpach z przylepką -" jestem piłkarzem więc róbcie mi miejsce na kanapie". Nie jestem zwolennikiem działań Skorzy, nigdy nie byłem ale szukanie zawodników tego typu to nie jest głupi pomysł. Problemem jest to, że my potrzebujemy napastnika , który będzie strzelał bramki od zaraz.
Człowieku chyba sam nie wierzysz co piszesz... Z takim CV już tu było z dwudziestu i zazwyczaj były 2 klasy różnicy między nimi a tym co mamy.
Odpowiedz cytując