palladynTS napisał(a):

Widzisz i to się nazywa sztuka.Nie mają składu według Ciebie nawet w 1/10 tak silnego jak Wisła, a w derbach nas wyjebali bez mydła.
Nie boli Cie to?
|
Chłopie, spójrz na ostatnie mecze ze szmatami i powiedz kto kogo wyjebał?
Raz na czas to i Levadii się uda wygrać z Wisłą.
A czy mnie bolą ostatnio derby , oczywiście że tak, ale taka jest piłka, często nieprzewidywalna i za chuja ludowe czasem nie można załapać czemu to się skończyło tak, a nie inaczej.
Twoim tokiem rozumowania powinniśmy w.......ić się na Camp Nou z okrzykiem wiadomo jakim, bo raz na jakiś czas z nimi wygraliśmy. Czasem tak bywa że i Wisła wygra z Barceloną, a Cracovia z Wisłą.
Jak ja miałbym podchodzić tak do sprawy jak Ty to nie wiem czy nie musiałby się przerzucić na jakieś spokojniejsze szachy. Zrozum że jeszcze niejedna Levadia czy Cracovia nam się przytrafi i tak samo jeszcze nieraz wygramy z potęgami typu Barcelona. Taki jest ten sport.
Cytat:
|
Aha i .......enie o braku kasy w Wiśle możecie między bajki włożyć.Wystarczy popatrzeć na wysokość budżetu jaki mamy+to co mamy za Pepe.Wystarczyłoby obciąć nieco z budżetu + wpływy z C+(najwięcej pokazywano Wisłę właśnie).Koniec kropka.
|
Rozpiskę zrobiłeś jakby chodziło o spożywczaka pani Haliny nieopodal ronda.