Cytat:
|
Jeden i drugi zagrał więcej oficjalnych meczy w Hanowerze 96 niż Dong w ManU
|
W takim razie miałem jakieś błędne informacje, bo z tego, co czytałem, to Lindner dał jedną zmianę w H96. Na temat występów drugiego w oficjalnych meczach nic nie mogę znaleźć niestety.
Cytat:
|
testuje się graczy młodych i bardzo młodych
|
Moim zdaniem testuje się graczy, których nie miało się okazji obejrzeć na żywo wcześniej. To, że gość ma lat 18, czy 25, to w tym wypadku nie ma największego znaczenia. Pewnie, że optymalnie jest gościa obserwować przez jedną rundę wcześniej, a potem zdecydować się na zakup (bądź zakup odrzucić), ale jesteś w Polsce człowieku i ucz się dalej od najlepszych trenerów świata, tylko zdaj sobie sprawę, że polski klub ma 1 skauta, którego jedyna robota polega na tym, żeby sobie pojeździć po świecie, więc nie da się inaczej ocenić przydatności gracza niż właśnie to: masz piłkę i pokaż co potrafisz.
Ale nie odchodźmy od tematu za bardzo, bo i tak już odeszliśmy **** wi w jakim kierunku i po co
Oczywiście ciągle podtrzymuję swoją opinię- ten gość byłby (będzie?) w naszej lidze objawieniem, bo widzę, że niektórzy ciągle nie chcą zdać sobie sprawy jak nisko upadła polska piłka.