|
a może powiesz że źle napisałem? nawet w tym filmiku masz potwierdzenie moich słów strzał Donga na 1:0
i w 2 połowie strzał z podobnej odległości, któregoś z Legionisty jaka różnica była...
z reszta widać nie zrozumiałeś mnie do końca... bo bycie ciekawą opcją a wzmocnienie czy też statut gwiazdy to dwie różne rzeczy
ps
nie przypisuj mi stwierdzeń których nie wypowiedziałem, bo ja skupiłem się na kilku jego cechach których u naszych ewidentnie brakuje, bo nie wmówisz mi że w naszej lidze 3/4 kopaczy ma ułożoną nogę i ładuje bramy takie jak chce, a u niego to widać że technika nie jest mu obca i tym się kieruje i uważam że warto dać mu szansę. A piszę o nim bo mnie wkurza że my taki szrot testujemy jak można kogoś za free takiego załatwić. I nigdzie nie napisałem że to będzie wzmocnienie i gwiazda Legii...
szportson
a Beto strzelił jakąś bramkę na tamtym obozie? miną kogoś balansem ciała, przymierzył i precyzyjnie uderzył? tam też nie graliśmy z wielkimi przeciwnikami...
a co do szybkości Donga, to nigdzie nie napisałem że jest szybki, nad tym można popracować i po to daje się zabezpieczanie w postaci pół rocznego kontraktu
poczytaj sobie na stronie Legii co o nim piszą, złapałeś się poraz kolejny tekstu wyrwanego z kontekstu i zgrywasz cfaniaka pzdr..
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 19.02.2010 o godz. 15:25.
|