Wyświetl pojedynczy post
OL Lyonaise
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2010, 11:11
snyrting napisał(a):Wyświetl post
Stary to ja chętnie Ci pomogę w zrobieniu kampanii, żebyś dostał nominacje dla trenera.
Tylko kolego daj mi na piśmie, że wybulisz te 2 mln z własnej kieszeni.

Btw. Takie pieniądze ze polskiego piłkarza? No bez przesady, ostatnim Polakiem, który się sprawdził na zachodzie jest niejaki Ireneusz Jeleń. Od tego czasu, przypomne było to w 2006, żaden z naszych wybitnych kopaczy nawet się nie zbliżył do takiego poziomu.

Wydanie 500k € na jednorundowca, to zbyt duże ryzyko. My na taki luksus sobie nie możemy pozwolic.
chyba masz rację
mógłby to być transfer a la Jirsak
ale z drugiej strony trochę męczące jest to ciągłe testowanie odpadów bez potencjału
nie za bardzo widzę w tym jakąś logikę ze strony naszego klubu bo po prostu przyjeżdżają naprawdę słabi gracze, może nie ma lepszych za darmo
ale ten system nie za bardzo się spradza a pozyskiwanie graczy typu Sobiech jest jakąś tam gorszą bądź lepszą alternatywą
napewno Sobiech łatwiej by sobie poradził w naszej drużynie niż w Lechu bo u nas ciężar grania jednak rozkłada się na większą liczbę graczy- tak mi się wydaje, na przykładzie Lecha staram się pokazać, że Sobiech do nas pasuje
Brożek bardziej stylem przypomna Niedzielana niż Lewandowski, a co za tym idzie mogliby stworzyć podobny duet, który się już jakoś tam sprawdził
No i muszę powiedzieć, że Sobiech jest jedynym napasnikiem w naszej lidze(poza Lewandowskim), który byłby w stanie ładnie się wprowadzić w nasz zespół. Napewno jakbym miał wydać te 2 mil to bym wolał Sobiecha niż Nowaka. To tak apropos naszych domniemanych przymiarek.
Ostatnio edytowane przez OL Lyonaise : 19.02.2010 o godz. 11:14.
Odpowiedz cytując