Wyświetl pojedynczy post
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2010, 07:42
Nie wpadliscie na to ze zagranie z Lykaszenka idealne pokazuje czy radni potrafia sie zachowac normalnie czy sa tak beznadziejni ze boja sie wykonac nawet pusty gest? Myslicie ze takie osoby sa w stanie zmieniac Krakow skoro nie potrafia poprzec nawet takiej niewiele w sumie znaczacej inicjatywy bo personalnie nic z niej miec nie beda? Takich mamy politykow, byle do konca kadencji bez awantur to za usmiech cie wybiora znowu.

I druga sprawa. To glosowanie dosyc dobrze pokazuje patologie zwiazana z glosowaniem. Nie wiem co zrobic, nie bede mial z tego korxysci, nie chce sie narazic, wali mnie to - udam ze mnie nie ma. Przerabialismy takie nieobecnosci i "pomylki" z kliknieciem przy pieniadzach na stadion. Ktos kto myli przyciski jest albo parszywym klamca albo totalnym idiota. Na koniec kadencji powinnismy dostawac liste glosowan i ranking wirtualnie nieobecnych tak aby zobaczyc kto wnosi najmniej pozytku do rady. Osobny temat to wymowka pt "rozmowy podczas glosowan". W normalnej pracy ktos kto zamiast robic to co do niego nalezy tylko gada sobie z kolega, obojetne czy na temat zwiazany z praca czy nie, wylatuje ba zbity pysk. Tutaj zrobiono z tego wymowke. Osmenda jak sie nie umie przygotowac do pracy to niech ja zmieni albo niech juz nawet wyjdxie sobie porozmawiac ale niech nie obraza wyborcow swoja bezczelnoscia. Tak samo wszyscy ci ktorzy zle klikaja, nie zdazaja albo zwalaja wine na maszyne do glosowania.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 19.02.2010 o godz. 09:14.
WISŁA PANY !!