Wyświetl pojedynczy post
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2010, 11:06
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Tego niestety nie uniknie. Wystarczy poczytać dzisiejsze komentarze w angielskich mediach:

http://timesonline.typepad.com/thega...abianski-.html
niestety?
Gdyby to Pawełek tak się zbłaźnił to całe forum bez wyjątku jeździło by po nim gorzej niż angielska prasa po Fabiańskim. Ale to uczeń mistrza Dowhania, który ulepił też kotleta, który wpuszcza co drugi strzał w światło bramki w Szkocji, w reprezentacji swego czasu też i to po podaniach od kolegów z drużyny.

A co do tego przekrętu w Monachium. Jeszcze jakiś czas temu byłem przeciwny wprowadzeniu analizy zapisów video w trakcie meczu. Bo większa dramaturgia, jest o czym gadać, jedni mogą się pożalić i pogdybać i szukać winnych nie wśród zawodników, a sędziów. Ale po 2 latach przerwy znowu zacząłem grać u buka już od jakiegoś czasu i przez tego ślepego liniowego straciłem może mało (5 zeta), ale nie wygrałem prawie 200, bo obstawiłem na remis. W dodatku dzień wcześniej na tym kuponie weszło mi takie cudo jak rezerwowy w meczu Milan-ManU walnie bramke po kursie 4,3...niech wprowadzą to video, albo dadzą jakichś cyborgów zamiast sędziów.
Odpowiedz cytując