Wyświetl pojedynczy post
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2010, 15:10
Żmijko - tekst o Małyszu - wyraźnie zaznaczyłam , że to żart, na wypadek, gdyby ten znaczek => , było mało.

Cieszę się, że doszłyśmy do pewnej wspólnej płaszczyzny i że doceniasz osiągnięcia Kowalczyk, jej postawę sportową, ambicję i ciężką pracę.
Moja reakcja wiązala się z sarkastycznymi słowami o kombinezonie, sugerującymi, że Justyna tym tłumaczy / tłumaczyła swoj gorszy wynik. Co w moim odczuciu było dla niej bardzo niesprawiedliwe. gdyż nic takiego w jej przypadku nie miało miejsca.
Zwłaszcza, że Twoje słowa wypowiedziane zostały tuż po starcie, gdzie na ostatnim kilometrze stracila medal, co z kolei sugerowało,iż sprawia Ci ten fakt satysfakcję.

Miło mi słyszeć, że tak nie jest

P.S.
Gdy Justyna dziś przegra, to będzie też wina Małysza, który w wywiadzie po zdobyciu srebra, powiedział, że ma nadzieje , że tym medalem otworzył dla naszych sportowców puszkę Pandory
Oczywiście to też żart
P.S.2
Tomek Sikora zaliczył wczoraj calkiem dobry start. Mam nadzieję, że to jakaś prognoza przed biegiem indywidualnym. Choć akurat w biathlonie na tych IO z każdym startem wszelknie prognozy biorą w łeb.
Odpowiedz cytując