pan Dudi napisał(a):

Litości.  
Sugerujesz, że celowo Walter wykłada kasę na złych zawodników, albo kiepskiego trenera, żeby drużyna nie wygrywała? Ja wiem, że macie wojnę itp., ale nie przesadzaj. Jemu też zależy, żeby stadion był pełny, a skoro nie może liczyć na kibiców, którzy są z Waszym klubem "na dobre i na złe", to musi liczyć na takich, którzy będą tylko z okazji sukcesów. Jemu pewnie też się nie uśmiecha ciągle dokładać do klubu, do wydatków na który dojdzie niedługo pewnie dość wysoki koszt wynajmu stadionu.
Za coś musi kupować kolejne odcinki serialu o pedałach.
|
1. Zgadzam sie - litości.
2. Walter w ogole nie wkłada kasy. Od czasów Wdowczyka.
3. Drużyna czesciej wygrywa, czasmi przegrywa, czasami sie kompromituje. To nie ma zaczenia. Nikt nie wywiera zadnego cisnienia wewnetrznie na druzyne - poza durnymi wywiadami, ktore kazdy olewa. Ot, wielka korporacja, gdzie na wynikach zalezy moze jakiemus mlodemu.
4. Pewnie, ze mu zalezy. Tylko, ze nie robi w tym kierunku nic. Ostatnio nasz pseudoprezes wyrazil nadzieje, ze stadion sam sie zapelni, poniewaz jest taki ekskluzywny. A gówno, poza meczami otwarcia i jakims tam poczatkiem wyzej niz 10 tys nie podskoczą.
5. Zbudowaliby z własnych jak Arsenal to nie musieliby płacić wynajmu. Proste
EDIT: Aha, jeszcze jedno. Ty w swoim poscie założyłeś - rozumiem, ze dla arcysmiesznego zartu, ze Walter działa na własna szkode. Nie napisałem nic takiego. On po prostu olewa ten interes. Nie robi specjalnie zle. Ma to w dupie

Klub od dwóch lat wegetuje 'do czasu nowego stadionu', a jak sie pojawi nowy stadion i pulbika bedzie na poziomie 10 tys to uslyszymy, ze 'widac Warszawiacy nie chca dobrej druzyny' albo, ze 'miasto wynegocjowalo tak niskie ceny biletow, ze nie dosc ze chamstwo na trybunach to jeszcze Legia nic nie zarabia na stadionie' - ooba podsumowane wnioskiem, ze Legia wegentowac bedzie nadal ('przeciez ciagle jest w pierwszej trójce'). I to samo jest we Wrocławiu. "Wzmocnienia na nowym stadionie" i takie tam pierdoły. A potem Liga Mistrzów

A potem wielkie zdziwienie, ze wzocnienia to bedzie 34 letni Smolarek albo jakis sredni napastnik z Bułgarii i w pucharach klasycznie - do polowy sierpnia