Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2010, 10:41
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Nie smiej się...Wkoncu oni się UCZĄ rozgrywać piłkę, testują wyuczone warianty, podbudowują się przed ligą...A kopacze to robią grając...w eksperymentalnym składzie, który w lidze nie doczeka się miejsca..
Dlatego własnie Janas mówił, że trudno kogoś znaleźć w Hiszpani z łatwiejszych rywali...

Ale co tam...lepiej zagrać z K.S Częstochowa niż z kimś lepszym...Wkoncu niczego nie można się od nich nauczyć a tylko naganialibyśmy się się za piłką...
Śmiech śmiechem,ironia ironią. Ale czy kopacze pod światłym przewodem Skorży nauczyli się w końcu wyprowadzać piłkę z własnej połowy czy nadal jest to na poziomie....żenującym? Kolejne pytanie. Czy po tych zgrupowaniach w ciepłych krajach kopacze "Geniusza z Tallina" opracowali jakiś schemat wykończenia akcji? Kolejne pytanie. Czy kopacze umieją wprowadzać piłkę z autu nie wrzucając jej na"pałę"? Także czy wykonywanie rzutów rożnych zostało poprawione? No i czy atak pozycyjny choćby na własnej połowiezostał opanowany w stopniu miernym? Czy wiadomo kto ma uderzać rzuty wolne,oczywiście chodzi mi o zaskoczenie bramkarza technicznym strzałem a nie walenie wg wzoru siła razy gwałt. O grze z klepy wspominać nie będę,bo to nie ten poziom. Czy ktoś w podsumowaniu przygotowań do 13 spotkań ligowych i kilku pucharowych,aż na dwóch zgrupowaniach! potrafi mi odpowiedzieć na zadane powyżej pytania? Podkreślam,aż dwa zgrupowania potrzebne były do tego aby spacerować w 13 meczach ligowych. Pytanie tylko czy nadal będzie to spacerowanie bez ładu i składu/.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 17.02.2010 o godz. 10:44.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując