KOMINEK napisał(a):

W tym temacie cieszy mnie jedno, że chyba wszyscy są zgodni co do tego, że w środku naszej flagi jest kolor biały i myślę że na tym można zakończyć te ciągnące się bez końca dywagacje bo i tak nikt nikogo nie jest już w stanie przekonać czy jest tak czy inaczej i czyja tradycja jest ważniejsza.
Jeśli ktoś coś jeszcze musi bardzo ważnego napisać to się streszczajcie bo temat idzie do zamknięcia a reszta na privach.
|
Ja nie jestem zgodny!
A co Ty chcesz zamykać przyjacielu? Temat do dyskusji? Z jakiego powodu?
Dagobert napisał(a):

Arapaho
Klub twierdzi, że jego barwy sa cz b n, według klubu to jest tradycja z przedwojnia. nie mam powodu twierdzić że jest inaczej chyba że ktoś pokaże dowód że tak nie jest (...)
|
Masz źródło? Pokażesz w końcu dowód , że tak jest?
Dagobert napisał(a):

Arapaho
Rosomak klub oficjalnie podaje ze jego barwy są czerwono biało niebieskie chyba ze wiesz lepiej od klub TS Wisła jakie są jego barwy oficjalne. a podaje to np w odpowiedziach na pisma z takimi pytaniami z gazet lub wydawnictw piłkarskich. nikomu nic nie próbowałem udowodnić tylko tyle że przed wojna też używano zestawu kolorów takich.
|
Wiem lepiej (to już nie moja wina, że klub zatrudnia ludzi niedoinformowanych, zresztą co się dziwić, co na ten temat może wiedzieć jakieś tam S.S,A.)!
Podaj źródło.
Gordian napisał(a):

|
Rosomak chciałem Ci priva wysłać ale się nie da. Masz skrzynkę przepełnioną?
|
No, miałem ale już nie mam
crazykaro napisał(a):

Skoro barwy C B N są ofcjalne to tak powinny być ułożone na trybunie. A to że barwy kibicowskie są N B C to niech kibice takie stosują jeśli chcą. Ja komuny nie pamiętam i osobiście uznaję układ historyczny C B N a to że ktoś z powodu walki z komuną stosuje N B C rozumiem. I ti by było na tyle z mojej strony
|
Po raz kolejny zwróce Ci uwagę: sięgnij do historii klubu T S Wisła!