Wyświetl pojedynczy post
Rosomak
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2010, 23:11
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
W tym temacie cieszy mnie jedno, że chyba wszyscy są zgodni co do tego, że w środku naszej flagi jest kolor biały i myślę że na tym można zakończyć te ciągnące się bez końca dywagacje bo i tak nikt nikogo nie jest już w stanie przekonać czy jest tak czy inaczej i czyja tradycja jest ważniejsza.
Jeśli ktoś coś jeszcze musi bardzo ważnego napisać to się streszczajcie bo temat idzie do zamknięcia a reszta na privach.
Ja nie jestem zgodny!
A co Ty chcesz zamykać przyjacielu? Temat do dyskusji? Z jakiego powodu?

Dagobert napisał(a):Wyświetl post
Arapaho

Klub twierdzi, że jego barwy sa cz b n, według klubu to jest tradycja z przedwojnia. nie mam powodu twierdzić że jest inaczej chyba że ktoś pokaże dowód że tak nie jest (...)
Masz źródło? Pokażesz w końcu dowód , że tak jest?

Dagobert napisał(a):Wyświetl post
Arapaho
Rosomak klub oficjalnie podaje ze jego barwy są czerwono biało niebieskie chyba ze wiesz lepiej od klub TS Wisła jakie są jego barwy oficjalne. a podaje to np w odpowiedziach na pisma z takimi pytaniami z gazet lub wydawnictw piłkarskich. nikomu nic nie próbowałem udowodnić tylko tyle że przed wojna też używano zestawu kolorów takich.
Wiem lepiej (to już nie moja wina, że klub zatrudnia ludzi niedoinformowanych, zresztą co się dziwić, co na ten temat może wiedzieć jakieś tam S.S,A.)!
Podaj źródło.

Gordian napisał(a):Wyświetl post
Rosomak chciałem Ci priva wysłać ale się nie da. Masz skrzynkę przepełnioną?
No, miałem ale już nie mam

crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Skoro barwy C B N są ofcjalne to tak powinny być ułożone na trybunie. A to że barwy kibicowskie są N B C to niech kibice takie stosują jeśli chcą. Ja komuny nie pamiętam i osobiście uznaję układ historyczny C B N a to że ktoś z powodu walki z komuną stosuje N B C rozumiem. I ti by było na tyle z mojej strony
Po raz kolejny zwróce Ci uwagę: sięgnij do historii klubu T S Wisła!
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 16.02.2010 o godz. 23:24.
BIAŁA GWIAZDA NA KOSZULKI!
Odpowiedz cytując