Wyświetl pojedynczy post
Adamek21
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2010, 21:51
No to naszym obowiązkiem w letnie okno transferowe jest wykupienie Alvareza z Regginy.Widać,że gość jest dobrym zawodnikiem cenię bardzo to co zrobił Baszczyński,ale Pablo gorszy nie jest.Dobrze gra w lidze bierze udział w akcjach ofensywnych Wisełki może nie tak często jak Baszczu ,ale to zawsze coś.Mam nadzieje,że go wykupimy,a nie będziemy testować dziesięciu piłkarzy na te pozycję.Pablo ma 24 lata o ile się nie mylę, więc co nam szkodzi zapłacić te ok.300 tyś Euro bo nie wieżę żeby Reggina chciała za niego te 400tyś euro bo kończy mu się kontrakt, a Reggina ma już zawodników na tę pozycję.Także Panie Skorża porozmawiaj Pan z Bogusiem o ile będziesz jeszcze w Wisełce i wykupcie tego zawodnika będziemy mieli solidnego zawodnika na tę pozycję na wiele lat.
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując