T-driver napisał(a):

Po jaką cholerę ciagnie się ten idiotyczny temat aż na cztery strony?
Niedługo roczniki '89 w zwyż zaczną tu debatować na 10 stron który herb jest własciwy :/
Nie róbcie siary na własnym forum, bo czytają to również i inni kibice. Mają powody do polewki z takiej młodej 'Armii Białej Gwiazdy' :/
|
Bo mamy taka ochote.Niepodoba sie to nikt cię nie zmuszą tu zagladać.Jak dla ciebie siarą jest próba wyjaśnienia naszej tradycji to polecam ci zobaczyc na głównej jak tam kontuzja Clebera i wątek o transferach- to temat dla ciebie.Jak się tam, wpiszesz to wtedy nikt "polewki" nie bedzie miał
A inni (w wiekszości)kibice to sie moga sobie chociaż troche o historii i tradycji poczytać .Niewiele klubow (z istniejących) ma porownywalną
crazykaro napisał(a):

Skoro barwy C B N są ofcjalne to tak powinny być ułożone na trybunie. A to że barwy kibicowskie są N B C to niech kibice takie stosują jeśli chcą. Ja komuny nie pamiętam i osobiście uznaję układ historyczny C B N a to że ktoś z względów walki z komuną stosuje N B C rozumiem. I ti by było na tyle z mojej strony
|
I to wszystko wyjasnia.
Zresztą w tym temacie wypowiadają się ci dla ktorych Wisła to nie tylko mecz a całe życie i ci którzy maja problem ze kiełbaska na stadionie jest zimna a pepsi nie chłodna (vide temat o budowie o stadionu) więc i dogadać się trudno.Mam tylko nadzieję że ci którzy mają głos na trybunach nie mają wątpliwości co do powyższego tematu