Wyświetl pojedynczy post
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2010, 16:47
Ja jestem juz po pierwszych wrazeniach z Mass Effectem 2. Nigdy nie gralem w jedynke musze zaznaczyc na samym poczatku. I moge juz na poczatku napisac ze to chyba jest gra roku 2010.

Polaczenie taktycznej strzelanki podobnej do Gears of War(ktora mnie bardziej przypadla do gustu niz zwyciezcy z kategorii strzelanek w 2007) razem z elementami RPG w pierwszej czesci kompletnie mnie odrzucilo ale po przeczytaniu kilku bardzo otymistycznych recenzji w necie stwierdzilem ze skusze sie i kupilem. I kurna nie zaluje. Gra powala z sila atomowego wybuchu. Chowanie sie po katach przed kulami, do tego mechanika RPG`a choc nieco uproszczonego tworza mieszanke iscie wybuchowa. Grafika jak dla mnie rewelacja, muzyka i wogole udzwiekowienie gry to klasa sama dla siebie. Naprawde ciezko mi przypomniec sobie gre ktora mnie tak zachwycila juz od pierwszych minut i mam ochote na wiecej i wiecej, i zeby to sie nie konczylo. Mam tylko obawy czy nie bedzie tak jak pisal Gordian ze gra jest krotka. Choc z drugiej strony lepiej krocej a efektowniej, niz dluzej a nudniej...

I przede wszystkim fabula mimo ze mam niecala godzine gry za soba znamionuje prawdziwa uczte fabularna.

Jak dla mnie rewelacyjna gra po pierwszych minutach gry, zobaczymy jednak jak bedzie dalej, ale jak dla mnie to murowany faworyt do miana jednej z najlepszych gier tego roku.
Odpowiedz cytując