crazykaro napisał(a):

|
Tak na prawdę problem jest w tym że ci którzy używają ustawienia N B C uważają go za oficjalny i to oni rozpoczęli ten wątek gdy sprzeciwiali się ustawieniu krzesełek na stadionie w kolejności C B N twierdząc ze barwy Wisły są odwrotne
|
Ja w sumie zacząłem ten wątek, popełniając błąd, ale nie w złej woli.Zdawałem sobie dobrze sprawę że oficjalne barwy klubu są Cz-B-N ,tyle że jako kibic, od najmniejszych lat identyfikowałem się tak jak wszyscy, czy zdecydowana większość(żeby mnie nie łapać za słowo) z barwami kibicowskimi - stąd też na forum stricte kibicowskim uznałem za śmieszne słowa że N-B-CZ są błędne.Stąd też wydawało mi się że jeśli jakiś układ na stadionie miałby powstać to jednak w takich barwach jak zdecydowanie większość szalików,flag, grafitti itp, bo jednak stadion jest robiony z myślą o kibicach.
Zresztą chyba dobrze że taki temat, dosyć przypadkowo ale jednak powstał, bo można się dowiedzieć nowych rzeczy.
Rosomak napisał(a):

A co? Ktoś chce ustawiać krzesełka na stadionie? My (kibioce) mamy na to wpływ?
Tego nie wiedziałem.
|
Na Białą Gwiazdę chyba jakiś wpływ jednak był, co oczywiście nie oznacza że i teraz będzie a raczej pewnie krzesełka będą w jednym kolorze- -czerwonym albo niebieskim.