Proud napisał(a):

mam pytanie odnoście formatowania dysku.
Mianowicie miałem na laptopie zainstalowany Windows MX 7 ale gdzieś nie bardzo mi śmigał, do tego doszły wirusy, więc postanwiłem zrobić format.
Mam ten nowy system Windows 7 Ultimate. Nigdy nie robiłem formatu dysku, więc włożyłem płytę do napędu i rozpocząłem instalację. Zainstalował się, ale mam teraz 2 systemu: MX 7 i tą nową 7. Chcę mieć jeden system, i tak aby komputer był czysty(bez poprzednich plików)...jak to zrobić?
|
Musisz zainstalowac jeszcze raz. Tak jak poprzednio, tylko jak bedziesz instalował przy wyborze partycji będzie opcja "zaawansowane" czy jakoś tak. Tam wybierasz dysk który chcesz sformatować, klikasz na ikonkę takiej "gumeczki", i dopiero potem na czystym dysku instalujesz windowsa
Alexander94 napisał(a):

Po ponad roku zacząłem grać ponownie w csa. Oczywiście zapomniałem wszystkie loginy i hasła do steama ,więc ściągnąłem sobie z bittorenta nonsteama. Potem sobie zainstalowałem na komputerze elegancko csa i potrzebnego patcha, na pulpicie pojawiły mi się ikony csa i half-lifa.
Problem w tym,że gdy próbuję załączyć csa komputer chwilę myśli, po czym nic się nie dzieję.
Zaznaczam, że half-life chodzi normalnie.
Wie ktoś co może być przyczyną?
EDIT: wszedłem na csa poprzez opcję change game w half lifie ,ale niestety po kilku chwilach mnie z niego wywala... ;/
|
Zainstaluj patche v1.9 i v2.3, powinno pomóc